Rare Video Obsessions

Photo by Kon Karampelas on Unsplash
Photo by Kon Karampelas on Unsplash

Hvilke merkelige, men tilfredsstillende videoer kan du se på i timesvis? De videoene du helst ser på alene fordi du vet det egentlig er litt rart? Du er rar, men du er heller ikke alene.

Vi i a3mag heier på rare video obsessions og har samlet videoer i ulike sjangre. Kanskje du finner din nye greie, eller innser at det finnes folk som er enda merkeligere enn deg?

Kviseklemming

Å se folk klemme kviser, blackheads eller cyster har lenge vært en fascinasjon. Du kan se på mennesker få klemt all gørra ut av huden med en blanding av avsky og beundring. Selve dronninga av kvisklemming er Dr. Pimple Popper som har gått fra å poste videoer på YouTube-kanalen sin, til å få eget TV-show på TLC.

Knusing av gjenstander

Å kjøre over gjenstander med bil og bruke hydraulisk presse har begge blitt slagere, Det er noe deilig med å se hvordan alt fra bowlingkuler til egg og leker bli knust under vekta. 

ASMR

ASMR står får autonom sensorisk meridianrespons. Det er en opplevelse som karakteriseres som en statisk-lignende, nærmest prikkende, følelse mot huden. Enkelt forklart gåsehud. Den trigges av lyd og de mest kjente ASMR-videoen har stort fokus på nettopp dette. ASMR har blitt kjempestort i det siste, og du er garantert ikke alene om å ligge og høre på jenter spise kjeks, kysse og bite på plastikk ører eller hviske rolig mens de gjør noe beroligende.

Kiropraktor-knekk

Lyden av luftbobler som sprekkes mellom leddene er både skummelt og godt samtidig. Det er deilig å høre knekkene og føle det selv gå varmt nedover ryggraden. På grunn av den tilfredsheten man får av å se mennesker bli knekt på har kiropraktorer verden over gjort det stort med egne YouTube-kanaler. 

Knivkutting

Varm kniv, kald kniv, mat, såper og telefonkataloger. Sjangeren knivkutting er spekket med overraskelser. Om du liker å se perfekt oppkuttede grønnsaker, glovarm kniv som smelter en såpe i det den deler den i to eller en kniv så skarp at den kan skjære i tykke bøker, er definitivt dette noe for deg.

More from Inga Vinje Engvik

Ukas small talk tips: kollektivtransport

Sliter du med at samtaler ofte stopper opp? Skulle du ønske du...
Les mer